Yine yol kavgası! Cadde ringe döndü

Şişli'de motosiklet sürücüsü ile kurye arasında çıkan kavga polis müdahalesine rağmen devam etti. Vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen olay, 'Nişantaşı boks ringine döndü' yorumlarına neden oldu.

Şişli ilçesinde dün meydana gelen olayda, motosiklet sürücüsü ile bir kurye arasında küçük çaplı bir kaza sonrasında büyük bir kavga yaşandı. Olayın Nişantaşı bölgesinde gerçekleştiği belirtilirken, kavgaya polis müdahale etmesine rağmen tarafların aldırış etmeyerek devam ettikleri görüldü.

yeni-proje-002.jpg

İddialara göre, aynı yönde ilerleyen motosiklet sürücüsü ile kurye arasında bir temas sonucu yaşanan kazanın ardından sözlü atışmalar başladı. Hızla tırmanan gerilim sonucunda ise taraflar birbirine fiziksel müdahalede bulundu.

yeni-proje-1-007.jpg

Olay yerinde bulunan polis ekiplerinin müdahalesine rağmen kavganın durdurulamadığı ve çevredeki vatandaşların araya girerek ayırdıkları belirtildi. Görüntülerde, kavganın araya giren vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildiği görülüyor.

yeni-proje-2-008.jpg

İlk müdahalenin ardından tekrar başlayan kavga, çevredeki insanların şaşkın bakışları arasında devam etti. Olayın sonrasında her iki tarafın da polis ile ifade vermek üzere karakola götürüldüğü öğrenildi.

Şişli Emniyet Müdürlüğü ise konuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN