Vural Çelik'in ölüm nedeni belli oldu

Vural Çelik'in ölüm nedeni belli oldu

Avrupa Yakası dizisindeki Kubilay karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti. Menajeri Birol Güven, Çelik'in kalp krizi geçirdiğini doğruladı. Oyuncunun cenazesi bugün(19 Ekim) öğle namazında kılınacak.

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik, 51 yaşında hayata gözlerini yumdu. Üsküdar'daki evinde yaşamını yitiren Çelik'in ölüm nedeni kalp krizi olarak belirlendi. Menajeri Birol Güven, Çelik'in ölümünden iki gün önce de rahatsızlandığını ve hastaneye yattığını belirtti.

Basın mensuplarına konuşan menajeri Birol Güven "Olaydan 2 gün önce de rahatsızlandı hastaneye gitti ve serum fotoğrafını zaten paylaşmıştı. Adli Tıp kesin sonucu söyleyecek ama kalp krizi gibi gözüküyor" dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Birol Güven, "Sevgili Vural Çelik'in cenazesini bugün( 19 Ekim ) öğle namazında Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nden kaldırmak istiyoruz ancak işlemler tamamlanmadığı için henüz netleştiremedik. Belli olur olmaz sizinle paylaşacağım. Ama bugüne yetişmeyeceği kesin" dedi.

Oyuncunun Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN