Tüm Ankaralılara uyarı! Toplu taşımada sakın bu hataya düşmeyin! Tam 200 bilet cezası kesiliyor

Tüm Ankaralılara uyarı! Toplu taşımada sakın bu hataya düşmeyin! Tam 200 bilet cezası kesiliyor

Toplu taşıma kullanan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Şehir içi ulaşımlarda raylı sistemleri kullananlar bu hataya düşerse tam 200 bilet cezasına çarptırılıyor. Siz siz olun sakın bu hataya düşmeyin. İşte tüm detaylar…

Ankara EGO Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen kural ihlalleri tüm Ankaralılara duyuruldu. Ankara'da raylı sistemleri kullanan vatandaşların belirlenen kurallara uymaması durumunu tam 200 bilet cezasına çarptırılacağı vurgulandı. Toplu alanlarda uyulması gereken kurallar sık sık vurgulanırken Ankara'da şehir içi ulaşımda toplu taşımayı tercih edenler uyarıldı. İşte tüm detaylar…

200 BİLET CEZASI BULUNUYOR

Toplu taşıma kullanılan her vatandaşın uyması gereken zorunlu kurallar bulunmaktadır. Toplu taşımada şehir içi ulaşımda trafik sorununu ortadan kaldırmak isteyen birçok kişi raylı sistemleri tercih ediyor. Raylı sistemlerde her bireyin üzerine düşen belli başlı sorumluluklar bulunmaktadır. Bu kurallara uymayanlar ise cezai işlemlerle karşı karşıya kalıyor.

ego-kart-ankarakart.jpg

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Ankara ve Ankara Metro istasyonlarında görevliler ve serbest kart taşıyanlar dışındaki hiç kimsenin turnikelerden biletsiz geçemeyeceği belirtildi. Bu kurallara uymayan vatandaşların 200 tam bilet tutarında ceza makbuz karşılığında cezai işlemle karşı karşıya kalacağı aktarıldı. Kural ihlali durumunda 200 tam bilet tutarı olan toplam 15 TL'den 3.000 TL para cezası ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN