THY’den şaka gibi fiyata uçak biletleri! Yurt dışına gidecekler fırsat ayağınıza geldi: Koltuklar dolmadan alın

THY’den şaka gibi fiyata uçak biletleri! Yurt dışına gidecekler fırsat ayağınıza geldi: Koltuklar dolmadan alın

Türk Hava Yolları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına özel yeni bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında THY’den şaka gibi fiyata uçak biletleri satışa çıktı. İşte, THY’nin yeni bilet kampanyası…

Türk Hava Yolları’nın başlattığı yeni kampanya ile Türkiye vatandaşları, avantajlı fiyatlar ile Doğu Avrupa ülkelerine uygun fiyatla seyahat edebilecek.

21 OCAK’TA SON BULACAK

Türk Hava Yolları’nın konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Sınırlı sayıdaki koltuklar için geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyen Türk Hava Yolları yolcuları, 21 Ocak 2024 tarihine kadar satın alacakları biletlerle 11 Ocak - 10 Haziran 2024 tarihleri arasında Köstence’ye 119 USD, Bükreş’e 129 USD, Batum’a 139 USD, Budapeşte, Tiflis ve Cluj’a 149 USD, Varna’ya 159 USD, Kişinev, Sofya ve Krakow’a 169 USD, Prag’a 179 USD, Gence ve Nahcivan’a 189 USD, Bakü, Varşova, Riga ve Vilnius’a 199 USD, Tallinn’e 209 USD'dan başlayan fiyatlarla uçuş avantajı elde edecekler.

thy-ucuz-bilet-2.jpg

Kampanya kapsamında geçerli olan fiyatlar, Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesinde sunulan ücretlere dayanmaktadır; ancak bilet satış ofisleri ve acentelerde farklılık gösterebilir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN