THY'dan altın tepside iş fırsatı! Eğitim boyunca 40 Bin TL maaş: Kira ve yemek yardımı da veriyor

THY'dan altın tepside iş fırsatı! Eğitim boyunca 40 Bin TL maaş: Kira ve yemek yardımı da veriyor

İş arayanların beklediği fırsat ayaklarına geldi. THY 10.000 kişilik alım yapacağını duyururken, başvurusu kabul edilen kişilere de eğitim boyunca 40 Bin TL maaş verilecek. İşte, bol fırsatlı yeni alımın detayları…

Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedefleri kapsamında ikinci pilot aday adayları için yeni iş ilanı açtı. Konuyla ilgili THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada detaylara da yer verilirken, iş imkanlarının epey cezbedici olduğu dikkat çekti…

LİSANS MEZUNLARINA YENİ FIRSAT

Yapılan açıklama kapsamında, yetiştirilmek üzere ikinci pilot aday adayları “Take-Off Cadet” ilanı kapsamında bölüm fark etmeden 1 Ocak 1994-31 Aralık 2003 tarihleri arasında doğan tüm lisans mezunları THY ailesine katılmak için başvuruda bulunabilecek.

thy-personel-alimi-1.jpg

İstihdam sürecinde başarılı olan adaylar 2 yıl eğitim görecek. Bu süreçte ise adaylara 2 brüt asgari ücret maaş (yaklaşık 40.000 TL), konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet hakkı da verilecek.

Yapılan açıklamada görüşleri aktarılan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, hedefleri doğrultusunda çalışan sayısını artırmayı sürdürdüklerini söyledi. Bolat, "2024 yılı sonuna kadar 75 bin kişilik ailemizi, iştiraklerimizle birlikte yapacağımız işe alımlarla 85 bine yükseltmeyi hedefliyoruz.

thy-personel-alimi-2.jpg

Her zaman olduğu gibi önümüzdeki dönemde de bayrağımızı göklerde gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başvuru yapmak ve diğer açık pozisyonları görüntülemek isteyen adaylar “kariyer.thy.com” adresini ziyaret edebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN