Tarım Kredi marketten sucuk alanlar dikkat! O görüntüler ifşa oldu: Raflardan hemen topladılar

Tarım Kredi marketten sucuk alanlar dikkat! O görüntüler ifşa oldu: Raflardan hemen topladılar

Yaptığı indirim kampanyaları ve uygun fiyatlı ürünleriyle sık sık gündemde yer alan Tarım Kredi Kooperatif Marketleri bu kez skandal bir görüntü ile gündeme geldi. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerden sucuk alanlar iki kez kontrol edecek. O görüntülerden sonra tüm ürünler raflardan toplatıldı. İşte tüm detaylar…

Tarım Kredi Kooperatif Marketinden alışveriş yapanlar iki kez düşünecek. Bilecik'te bir vatandaş alışveriş için girdiğim markette karşılaştığı görüntü ile neye uğradığını şaşırdı. Sucukların üzerinde gördüğü görüntüyle hayrete düşen vatandaş, görüntüleri yayınlayınca tüm ürünlerde raflardan toplatıldı. İşte tüm detaylar…

ÜRÜNLER RAFLARDAN İNDİRİLDİ

Bilecik merkez İstiklal Mahallesi Dr. Şerafettin Akbay Caddesi üzerinde yer alan Tarım Kredi Kooperatif marketi küflü sucuk skandalı ile gündeme geldi. Bir müşteri alışveriş yapmak için girdiği markette gördüğüm manzara karşısında hayrete düştü. Sucukların yer aldığı buzdolabını açtıktan sonra sucukların üzerindeki küfleri fark eden vatandaş o anları kayda aldı. Vatandaşın bu görüntüleri görmesi üzerine sucuklar yarım saat içerisinde görevliler tarafından toplatıldı.

aw219706-03.jpg

DİKKATLİ OLUNMASI GEREKİYOR

O görüntüleri cep telefonu ile görüntüleyen müşteri İbrahim Rafet Sünetci, "Dün eve giderken Tarım Kredi Kooperatif marketine uğradım. Ev için alışveriş yapacaktım. Dolaba elimi attığım, sucuğu elime alınca şaşırdım. Çünkü sucuk bu şekildeydi küflenmişti. Yani çok şaşırdım böyle bir gözde bir markette sucukların böyle durmasına anlam veremedim. Zaten yarım saat sonrada görevliler tarafından toplanıldı. Ama daha çok dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum" açıklamalarında bulundu.

aw219706-01.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN