Sosyal medyada paylaştı: Mağaza müdürüne Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltı

Sosyal medyada paylaştı: Mağaza müdürüne Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltı

Ünlü bir giyim firmasında mağazada şube müdürü olarak görev yapan Müjde Çapar İnan, kişisel sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten gözaltına alındı.

İddiaya göre ünlü bir giyim firmasının mağaza zincirindeki şubesinde müdür olan Müjde Çapar İnan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hareket ettiği görüntüleri sosyal medyada yayınladı.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından gelen şikayetler üzerine emniyet, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı. İnan'ın, devlet erkanlarına ve Türkiye'de yaşayan vatandaşlara yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı belirlendi. Kimlik bilgileri belirlenen Müjde Çapar İnan evinde gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen İnan, yurt dışı çıkış yasağı ve haftanın iki günü imza vermek şartı ile adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN