Sıla bebeğin cenazesi yakınlarına teslim edildi: Bugün defnedilecek

Sıla bebeğin cenazesi yakınlarına teslim edildi: Bugün defnedilecek

Tekirdağ'da cinsel istismara ve şiddete maruz kalan 2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi, adli incelemelerin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazenin, öğle vakti kılınan namaz sonrası defnedileceği belirtildi.

Tekirdağ'da yaşanan korkunç bir olay, Türkiye’yi yasa boğdu. Henüz 2 yaşındaki Sıla bebek, uğradığı cinsel istismar ve darp sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Malkara ilçesinde yaşayan anne B.Y., 8 Eylül tarihinde kızı Sıla’nın "uyanmadığını" fark ederek Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdü. Muayene sırasında beyin kanaması geçirdiği anlaşılan talihsiz bebek, doktorlar tarafından cinsel istismara uğramış olabileceği şüphesiyle acilen Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Olayın ciddiyeti üzerine durum polise bildirildi ve geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

BİR AYDIR YOĞUN BAKIMDAYDI

Hastanede yapılan müdahaleler sonrasında Sıla bebek, beyninden ameliyat edilerek entübe halde yoğun bakıma alındı. Bir ay boyunca yaşam mücadelesi veren küçük kız, yoğun bakımda tedavi gördüğü sürede ailesi ve toplumun duasıyla hayatta kalmaya çalıştı. Ancak tüm çabalara rağmen, dün acı haber geldi. Sıla bebek, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Adli tıpta yapılan incelemelerin ardından, Sıla bebeğin cenazesi yakınlarına teslim edildi. Gözyaşlarına boğulan aile, Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerinin destekleriyle büyük bir acı içinde bebeğin cenazesini aldı. Cenazenin, öğle vakti kılınan namazın ardından toprağa verileceği öğrenildi.

SORUŞTURMA SÜRECİ VE GÖZALTILAR

Sıla bebeğe yapılan bu insanlık dışı saldırı sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, anne B.Y. (25), birlikte yaşadığı S.Ö. (57), komşuları K.A. (32) ile K.A.’nın 13 yaşındaki oğlu ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alındı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN