Seyahatseverlere müjde! Tarih belli oldu

Seyahatseverlere müjde! Tarih belli oldu

Türkiye'nin yeni turistik treni Karaelmas Ekspresi, 12 Nisan'da başlayacak. Haftada bir gidiş ve bir dönüş olarak turistik sefer düzenlenecek.

Batı Karadeniz Turistik Tren Turu seferleri öncesinde, 8 Mart Cuma günü Ankara'dan çıktığı tanıtım turunu tamamladı. Çankırı, Karabük ve Zonguldak'ı içine alan tanıtım turunda, yolcular, Batı Karadeniz'in zengin doğal, tarihi ve kültürel mirasını görme fırsatı elde etti. Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz Turistik Treniyle Ankara-Zonguldak hattında haftada bir gidiş ve bir dönüş olarak turistik sefer düzenlenecek.

uppp.jpg

Talebe göre sefer sayılarının artırılabileceği açıklandı. Turlar için seyahat acenteleri de farklı paketlerde seyahat seçenekleri sunacak.

iiii.jpg

Rota boyunca tarihi kalenin bulunduğu Kalecik, tuz mağarası ve müzeleriyle Çankırı, tarihi konakların bulunduğu Çerkeş ziyaret edilecek duraklar arasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN