Satamadığı meyveleri kasalarla çöpe döktü! Pazarda kilosu 100 lira: Görenlerin içi acıdı

Satamadığı meyveleri kasalarla çöpe döktü! Pazarda kilosu 100 lira: Görenlerin içi acıdı

Pazarda kilosu 100 TL'ye satıyor kimse almadı diye olduğu gibi çöpe dolduruyor. Satamadığım meyveleri kasalarla çöpe döken satıcıyı görenlerin içi acıdı. O anları izleyenler ucuz verseydin de herkes alsaydı dedi.

Bursa'da bir pazarcı satamadığı çilekleri vatandaşa vermek yerine çöpe doldurmayı tercih etti. Her şeyin bu kadar pahalı olmasının yanı sıra ekonomik açıdan zorluk çeken bu kadar kişi varken pazarcının döktüğü ürünleri görenler ise duruma tepki gösterdi. O anlar an be an kayıt kaydedildi.

BUNA GEREK VAR MIYDI?

Bursa'da bir pazarcının satamadığı çilekleri çöpe dökmesi vatandaşlardan tepki aldığı. Merkez Yıldırım ilçesi Değirmenli Kızık Mahallesi'nde kurulan pazarda çileklerini satamayan bir pazarcının duruma sinirlenmesi ile birlikte tüm ürünleri çöpe doldurduğu görüldü. Kasa kasa çilekleri çöpe atan pazarcıya tepki gösteren vatandaşlar ise bu kadar pahalı satıp daha sonradan çöpe doldurmanı ne mantığı vardı? sorularını sormaya başladı.

Yok böyle israf: Kilosu 100 TL çilekleri kasa kasa çöpe döktü

Ekonomik açıdan oldukça zorlu bir süreç yaşarken kalan çilekleri vatandaşa dağıtmak yerine çöp konteynırına dökmenin tamamen israf olduğunu söyleyen vatandaşlar o anları da kayda aldı. Sosyal medyada yayılan görüntülere tepki gelirken kilosu 100 ile 80 TL arasında değişen çilek fiyatlarının yanı sıra kasa kasa çöpe dökülmek yerine fiyatları neden düşürülmediği soruları da akıllarda yer ediniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN