Sadece işsizler değil işi olan bile başvuracak! Sağlık Bakanlığı mülakatsız 8 bin işçi alıyor, kura tarihi belli oldu

Sadece işsizler değil işi olan bile başvuracak! Sağlık Bakanlığı mülakatsız 8 bin işçi alıyor, kura tarihi belli oldu

İşi olan, olmayan herkes koşarak başvuracak! Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alıyor! Kura çekimi ne zaman yapılacak? Tarihi belli oldu...

İş arayanlar için önemli bir gelişme olan 2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı için kura çekimi tarihleri, merakla bekleniyor. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, işçi alımı için kura çekimine 27 Şubat'ta sona eren başvuruların ardından hız verilecek. Bu kapsamda, kura çekimi bu ay içerisinde noter huzurunda gerçekleştirilecek.

İşçi alımı kuraları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda gerçekleştirilecek. Adaylar arasından noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek asıl ve yedek adaylar, Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulacak. Bu süreçte, başvuru şartlarını sağlamayan adaylar, kurada yer alsa dahi işe alım sürecine dahil edilmeyecek.

İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

saglik-bakanligi-isci-1.webp

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi, 18-19 Mart tarihlerinde Ankara'da toplu olarak gerçekleştirilecek. Kura sonuçları ve atamaya ilişkin bilgiler, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

Sağlık Bakanlığı tarafından alınacak işçiler arasında bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı, elektrikçi, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, inşaat boyacısı, klinik destek elemanı, güvenlik görevlisi, marangoz, oto bakım onarımcısı otomotiv mekanikçisi, oto elektrikçisi, otomotiv kaportacısı, temizlik görevlisi gibi farklı branşlarda personel alımı yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN