Ramazan’da İBB’den İstanbullara özel hizmet paketi! İmamoğlu’ndan müjde üstüne müjde

Ramazan’da İBB’den İstanbullara özel hizmet paketi! İmamoğlu’ndan müjde üstüne müjde

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ramazan Ayı boyunca İstanbulluların ihtiyaçlarına yönelik bir dizi hizmet sunmaya devam ediyor. Ekrem İmamoğlu bir müjde daha verdi. Ramazan boyunca devam edecek.

İBB’den Ramazan için bir müjde daha geldi. İBB’nin hizmetleri arasında İETT’nin gece hatları ve Metro İstanbul’un gece metrosu uygulaması da bulunuyor, bu sayede vatandaşlar Ramazan Ayı’nda da kesintisiz ulaşım hizmeti alabilecekler.

img-3051.jpeg

Kent Lokantaları, Ramazan boyunca öğle saatlerinde hizmet vermeye devam edecek ve iftar saati için özel hazırlıklar yapılacak. Ayrıca, hastane acil servislerinde sahur vakti öncesinde 150 bin sahurluk dağıtımı yapılacak.

Ramazan etkinlikleri kapsamında, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde sanat gösterileri, atölyeler ve çocuk etkinlikleri düzenlenecek. Gezici Ramazan Tırları ve Cumhuriyet Otobüsleri de Ramazan boyunca özel programlar sunacak.

img-4058.jpeg

İstanbul Halk Ekmek, Ramazan pidesini 10 TL fiyatla sunacak. Metro seferleri ise Ramazan Ayı boyunca gece 01.00’e kadar uzatılacak ve hafta sonları gece metrosu hizmeti devam edecek.

img-4059.jpeg

Yeni bir müjde veren İBB, Ramazan ayı boyunca Metro İstanbul’un işletmesini yaptığı; M1A, M1B, M2, M3, M4, M6, M7 ve M9 metro, T1, T4, T5 ve F1, F4 füniküler hatlarında seferler 01.00’e kadar devam edecek. Ayrıca; Cuma’yı Cumartesi’ye ve Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gecelerde Gece Metrosu uygulaması kesintisiz hizmet edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN