Pazartesi sabahı Afrika üzerinden Türkiye'ye geliyor! 85 milyon kişiyi etkisi altına alacak

Pazartesi sabahı Afrika üzerinden Türkiye'ye geliyor! 85 milyon kişiyi etkisi altına alacak

Türkiye'de havalarda şaşırdı. Sabah saatlerinde Afrika üzerinden Türkiye'ye giriş yapacak 85 milyon vatandaşı etkisi altına alacak. Bir tarafta baharlık havalar bir tarafta soğuk geçen kış günleri. İşte Pazartesi sabahı tüm Türkiye’yi bekleyen o hava…

Türkiye'de görülen hava sıcaklıkları dikkatle takip ediliyor. Beklenen kar yağışları bir türlü gelmezken Türkiye'yi korkutan o haber geldi. Pazartesi sabahın etkili olacak o durum tüm yurdu etkisi altına alacak. 85 milyon yeni bir güne merhaba diyecek. İşte Pazartesi sabahı tüm Türkiye’yi bekleyen o hava…

BU PAZARTESİ BİR BAŞKA OLACAK

Türkiye'de görülen hava sıcaklıkları dikkatle takip edilirken meteoroloji uzmanlarından gelen açıklamalarda merak uyandırıyor. Pazartesi günü Türkiye yalancı bahar ile güne başlayacak. Balkanlar üzerinden gelen Kuzey Afrika kökenli sıcak hava dalgasının etkisi ile birlikte yalancı baharın etkisini göstermesi bekleniyor. Pazartesi günü havanın ılık ve lodoslu bir gün olacağı belirtilirken bölgelere göre havanın nasıl olacağı da açıklandı.

Image

Yurdun iç -güney ve kuzey bölgelerinde havanın normalden alıp, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güneyinde ise Normalden daha soğuk bir havanın etkili olacağı belirtildi. Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer yer normalden ılık bir havanın görülebileceği belirtilirken üşütebilecek soğuklukta bir hava sıcaklığının olacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN