OGM: Dünden bu yana 35 yangına müdahale ettik

OGM: Dünden bu yana 35 yangına müdahale ettik

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), son 24 saat içinde ülke genelinde 35 ayrı orman yangınına müdahale edildiğini açıkladı. Özellikle Muğla'nın Dalaman ve Menteşe ilçelerindeki yangınların söndürme çalışmaları devam ediyor.

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), son 24 saat içinde ülke genelinde 35 ayrı orman yangınına müdahale edildiğini açıkladı. OGM yetkilileri, hava sıcaklıklarının düşmesine rağmen şiddetli rüzgarın yangın riskini artırdığını belirterek, tüm ekiplerin büyük bir özveriyle çalıştığını ifade etti.

OGM, X sosyal medya hesabından dünden beri müdahale edilen orman yangınlarına ilişkin açıklama yaptı. OGM'nin paylaşımı şöyle:

"Her ne kadar hava sıcaklıkları düşük olsa da şiddetli rüzgar yeşil vatan için tehdit oluşturmaya devam ediyor. Dünden bu yana meydana gelen toplam 3️5 yangına müdahale ettik. Muğla, Dalaman ve Menteşe'de ise devam eden yangınları en kısa sürede kontrol altına almak için mücadelemiz devam ediyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN