O ilimizde dolu felaketi! Arabalar haşat oldu: O anlar böyle kaydedildi

Meteorolojinin ardından meydana gelen dolu yağışı o ilimizde resmen felakete dönüştü! Arabalar haşat oldu. Bölgedekiler cep telefonuna sarıldı. O anlar böyle kaydedildi...

Dengesiz seyreden hava sıcaklıkları Kırklareli’de felakete neden oldu. Meteorolojinin önceden uyarısını yaptığı dolu yağışı ciddi maddi hasarlar oluşturdu.

KIRKLARELİ'DE MADDİ HASAR

Kırklareli’de de dolu yağışı ciddi maddi hasara neden oldu. Üsküpdere ilçesinde 'süper hücre' olarak adlandırılan hava olayı etkili oldu. Golf topu büyüklüğündeki dolu taneleri, birçok aracın camını kırarak ciddi hasara yol açtı. Vatandaşlar, dolu yağışı anlarını cep telefonlarıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

VATANDAŞLAR DOLUDAN ETKİLENDİ

Dolunun etkisiyle Hayrabolu’da birçok vatandaş zor anlar yaşadı. Dolu yağışı sırasında açık alanda bulunan vatandaşlar, kapalı alanlara sığınmaya çalıştı. Dolu, bölgedeki araçlarda ve tarım arazilerinde de zarara yol açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN