Nesli tükenme tehlikesi altında! O ilimizde yüzerken görüldü: O anlar böyle kaydedildi

O ilimizde nesli tükenme tehlikesi altında olan yaban hayvanı görüntülendi. Bölgedekiler hemen heyecanla cep telefonu kameralarıyla o anları kaydetti...

Sinop kent merkezinde nadir görülen bir yaban hayvanı olan su samuru, Bahçeler Plajı'nda yüzerken görüntülendi. Bu anlar, bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedilerek paylaşıldı.

Sinop'ta denizde yüzen su samurunun görüntüleri, doğa severlerin ilgisini çekti. Su samuru, bir süre denizde yüzerek etrafıyla etkileşimde bulunduktan sonra suya daldı ve gözden kayboldu.

Su samurları, nadir görülmesinin yanı sıra Türkiye'de nesli tükenmekte olan hayvanlar arasında yer alıyor. Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği'nin nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde bulunan su samurları, ekosistemdeki dengeyi koruma adına önemli bir rol oynar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN