Muğla zanneden yanıldı! El değmemiş en güzel koy! Gitmek isteyen zorlu yolları aşıyor

Muğla zanneden yanıldı! El değmemiş en güzel koy! Gitmek isteyen zorlu yolları aşıyor

Tatil denildiğinde en güzel koyların Muğla'da olduğunu düşünenler yanılıyor. Türkiye'nin birbirinden güzel eşsiz koylarının tadına varmak için arabasını atlayan şehir şehir gezecek. El değmemiş tertemiz ve berrak bu suyun tadını çıkartmak isteyenler zorlu yolları aşıp geliyor.

Türkiye'nin birbirinden güzel ve farklı koyları gelenleri kendine hayran bırakıyor. Tatil denildiğinde birçok kişinin aklına Muğla ve Antalya gelirken bu kez tatilin adresi İzmir olacak. Eşsiz ve el değmemiş bu koyu görenler soluğu burada alıyor. Birçok kişi gitmeye üşeniyor gidenler ise eşsiz keyfin tadına arıyor.

İZMİR'İN EŞSİZ KOYU

Birçok İzmirlinin bildiği ancak gitmeye üşendiği bu koy sizin favoriniz olacak. Altınköy Koyu’nun batı kısmında yer alan Turkuaz Koyu, engebeli bir yerde olması nedeniyle ulaşım açısından birazcık zorlu bir süreç olarak görülüyor. Engebeli bir yerde kalması nedeniyle birçok kişi arazi aracıyla gitmeyi tercih etmektedir.

Urla'nın Saklı Cenneti: Altınköy Koyu - Eski Rota

Altınköy Plajı'ndan Turkuaz Koyu’na tırmanılarak ulaşım sağlanıyor. Yolun patikalı ve engebeli olması sebebiyle Turkuaz Koyu’nun temiz ve berrak olması dikkat çekmektedir. Muhteşem manzarası bulunan Turkuaz Koyu’nda herhangi bir özel işletme bulunmamaktadır. Bu kapsamda koyu ziyarete gelenlerin sandalye ve şemsiyelerini yanlarında getirmesi gerekirken yiyeceklerini de yanında bulundurması gerekiyor.

Urla'nın Saklı Cenneti: Altınköy Koyu - Eski Rota

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN