Milli Emlak’tan arsa satışı duyurusu! 10 bin lirası olan tapuyu alacak evini yapacak… O tarihi kaçıranlar pişman olur

Milli Emlak’tan arsa satışı duyurusu! 10 bin lirası olan tapuyu alacak evini yapacak… O tarihi kaçıranlar pişman olur

Milli Emlak tarafından yapılan arsa satışları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir duyuru daha geldi. 10 bin lirası olan tapuyu kapacak arsanın sahibi olacak. O tarihi kaçıranlar sonradan çok pişman olur. İşte detaylar…

Milli Emlak’ın yaptığı arsa satışları kapsamında arsa almak isteyenlere önemli fırsatlar sunuluyor. Söz konusu bu fırsat ise 5 yıl emlak vergisi muafiyetiyle sunuluyor. Günboyu’nda yer alan habere göre, düşük maliyetli arsalar, yatırımcılara karlı yatırım yapma şansı sağlıyor. Konuyla ilgilenenler ise milliemlak.gov.tr adresi üzerinden detaylara erişebiliyor.

yeni-proje-11.jpg

10 BİN LİRALIK İHALE O TARİHTE

Milli Emlak tarafından duyuruluna arsa satışı kapsamında tahmin edilen ihale bedeli 10 bin lira iken, tahmin edilen teminat bedeli ise 3 bin lira olarak yatırımcıların karşısına çıkıyor. Öte yandan arsaların uygun yüzölçümü 39,58 metrekare. Söz konusu satışın ihale tarihi ise 30 Ocak 2024 saat 11.30 olarak belirlendi.

İhale yeri ise Eskişehir’in Sarıcakaya bölgesi iken, konuya ilişkin detaylı bilgileri https://eskisehir.csb.gov.tr/ adresinden edinebilirsiniz. Öte yandan (222) 661 22 10 numaralı telefondan da arayarak bilgi sağlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN