Manisa'da insanlık dışı olay: 3 yavru kediyi fırça sapıyla öldürdü... Mutfağına girdiği için öldürmüş

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşanan olayda, M.Ş. isimli bir kişi, bahçesindeki 3 yavru kediyi fırça sapıyla vahşice öldürdü. Olayın güvenlik kameralarına yansımasıyla gözaltına alınan şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı. M.Ş, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şen ifadesinde, "Yavru kediler mutfağıma girip çıkıyordu. Defalarca engellemeye çalıştım. O gün sinirlerime hakim olamayınca bu eylemi gerçekleştirdim" dedi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşanan olayda insanlık dışı bir vahşet ortaya çıktı. M.Ş. isimli bir kişi, evinin bahçesinde bulunan 3 masum yavru kediyi fırça sapıyla acımasızca öldürdü.

Olayın çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedilmesiyle ortaya çıkan görüntülerde, şüphelinin kedilere nasıl işkence ettiği gözler önüne serildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli M.Ş.'yi gözaltına aldı. Şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Manisa'da, yavru kedileri fırça sapıyla öldüren M.Ş., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KEDİLERİ MUTFAĞA GİRDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Şen ifadesinde, "Yavru kediler mutfağıma girip çıkıyordu. Defalarca engellemeye çalıştım. O gün sinirlerime hakim olamayınca bu eylemi gerçekleştirdim" dedi.

DERNEKLER BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Öte yandan Salihli'de 3 yavru kedinin öldürülmesiyle ilgili olarak Salihli Adliyesi önünde bir araya gelen sivil toplum örgütleri yaşanan olayı kınadı. Salihli Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Funda Canseven, "Bugün burada 3 yavru kedinin sesi olmak için toplanmış bulunuyoruz. Türkiye'de yaşayan bütün sokak hayvanlarının yaşam hakkı için toplanmış bulunuyoruz. 3 yavru kedinin canice katledilmesine dair videoyu bütün ülke izledi. Hepimizin yüreği yandı. Bu görüntüler artık yürek sızlamasının ötesine geçen bir durum. Bizler hem Manisa hem de İzmir Barosu olarak davanın takipçisi olacağız. Toplumda hepimizin yüreklerinde infial uyandıran bir olay olmuştur. Umarım hak ettiği cezayı alır" dedi.

İzmir Barosu avukatlarından Bilge Berk ise "Bizler hukukçular olarak bu yasa ile mücadelede elimizden geleni yapacağız. Bu yasa ile ilgili olarak CHP'nin acil olarak Anayasa Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurma davasını açmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN