Lüks otelleri aratmayan güzellik! Karadeniz'in gözlerden uzak kamp yapmalık en iyi 4 yaylası

Lüks otelleri aratmayan güzellik! Karadeniz'in gözlerden uzak kamp yapmalık en iyi 4 yaylası

Tatil deyince aklıma otel değil de kamp gelenler bu yerlere bayılacak. Karadeniz'in eşsiz doğasını iliklerinize kadar hissedebileceğiniz kamp yerlerine sizin için derledik. İşte Karadeniz’de kamp yapılacak en iyi 4 yayla…

Hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyenler, uzun soluklu tatilini kamp yaparak geçirmek isteyenler ya da günübirlik bile olsa doğanın içerisinde kaybolmak isteyenler Karadeniz’deki bu yaylalara bayılacak. Burada bir yandan doğanın eşsiz güzelliğiyle vakit geçirebilecek bir yandan da hayatın hızından ve stresinden uzak ulaşabileceksiniz. İşte gidip geri dönmek istemeyeceğiniz o yaylalar…

KARADENİZ’DE KAMP YAPILABİLECEK 4 YAYLA

RİZE-SAMİSTAL YAYLASI

yeni-proje-3-001.jpg

Samistal, Rize ilinin, Çamlıhemşin ilçesine bağlı bir yayladır. İlçe merkezine 22 kilometre uzaklıkta olan yaylanın rakımı 2450 metredir. Yaylada bir zamanlar 250 hane bulunmaktaydı. Sal şekilli büyük taş kütlelerinden oluşan yayla, taş evlerin ile dikkat çekmektedir.

RİZE-AYDER YAYLASI

yeni-proje-4-002.jpg

Şelaleleri ve kaplıcasıyla ünlü olan Ayder sırtını Kaçkar dağlarına dayamış, yamaçları çam ağaçlarıyla örtülü olan cennet görünümünde doğal güzellikleri olan harika bir yayladır. Yaylada bulunan Gelintülü Şelalesi muhteşem bir manzaraya sahiptir.

ARTVİN-BORÇKA YAYLASI

yeni-proje-5-001.jpg

Borçka ilçesine 27 km uzaklıktaki bölge 14 ağustos 2002 yılında Borçka Gölü Tabiat Parkı olmuş. Karadeniz görülmesi gereken değerleri arasında yer alan bölge, eşsiz doğal güzelliği ile ilgi çekiyor. Altyapı sorunları giderilmemiş olan bölgede vaşak, boz ayı, çengel boynuzlu dağ keçisi görebilirsiniz.

ORDU-PERŞEMBE YAYLASI

yeni-proje-6-001.jpg

Yorgunluk atmak, piknik yapmak, safari, yamaç paraşütü için idealdir. Yaylada aynı zamanda, eşsiz güzelliğe sahip tabiat harikaları, tarihi eserler ve alanlar mevcuttur. Kümbetler, Çiseli Şelalesi, Karga Tepesi bunlara örnektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN