Karayoluna çığ düştü! Onlarca araç saatlerce mahsur kaldı: Vatandaşlar görüntüledi

Karayoluna çığ düştü! Onlarca araç saatlerce mahsur kaldı: Vatandaşlar görüntüledi

Karayoluna düşen çığ, onlarca aracın saatlerce mahsur kalmasına neden oldu. Olayı gören vatandaşlar, yaşananları görüntüledi. Çığın etkisiyle kapanan yol, uzun süre trafiğe kapandı...

Erzurum'un İspir ilçesinde meydana gelen çığ olayı sonucunda karayoluna düşen kar, onlarca aracın mahsur kalmasına neden oldu. Mahsur kalan araçlar, karayolları ekipleri tarafından gerçekleştirilen kurtarma operasyonuyla güvenli bir şekilde çıkarıldı.

8 SAAT BOYUNCA MAHSUR KALDILAR

cig-1.jpg

Alınan bilgilere göre, öğle saatlerinde Erzurum-Rize karayolu üzerindeki İspir ilçesi yakınlarında bir çığ meydana geldi. Çığın etkisiyle bölgede seyreden birçok araç mahsur kaldı. Mahsur kalan sürücüler, karayolları ekiplerinin yoğun çaba ve çalışmaları sonucu 8 saat süren bir mücadeleyle kurtarıldı. Bu operasyonda bölgedeki şantiyelerden gelen iş makineleri de destek sağladı.

Çığın düştüğü bölge, vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. Ancak olayın meydana geldiği Erzurum - İspir karayolundan geçişlere şu an için izin verilmediği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN