İnternetten ikinci el eşya satanlar dikkat! Öyle bir dolandırıldı ki... Sizin de başınıza gelebilir

İnternetten ikinci el eşya satanlar dikkat! Öyle bir dolandırıldı ki... Sizin de başınıza gelebilir

Günümüzde çoğu kişi alacağı ürünleri internetten bakıp oluyor. Çünkü internet üzerinden yapılan satışlar hem daha avantajlı oluyor hem de rahat. Peki internetten yapılan satışlar ne kadar güvenli? Bu olayı duyunca bir daha internetten bir şey almayacaksınız. İnternetten ikinci el eşya satanlar dikkat! Öyle bir dolandırıldı ki... Duyanlardın ağzı açık kaldı. Hemen önlem alın, sizin de başınıza gelebilir.

Trabzon'da yaşanan bir dolandırıcılık olayı tüm Türkiye'nin gündeminde bomba gibi düştü. İnternetten ürün alıp satanlar aman dikkat! Bir şahısın başına gelen dolandırıcılık olayı adeta pes dedirtti. Telefonunu satmak isterken 53 bin TL olarak dolandırıldı.

İNTERNETTEN ÜRÜN SATIP ALANLAR DİKKAT!

Trabzon'da yaşayan 26 yaşındaki S.O. isimli bir kişi telefonunu satmak için internete ilan verdi. Bir süre sonra telefonu satın almak isteyen bir şahıs, S.O. ile iletişime geçti. İki taraf, telefon için 53 bin TL karşılığında anlaştı. S.O. alıcıya cep telefonunu kuzenine kargoladığını ve kuzeninin teslim edeceğini söyledi.

ÖYLE BİR ŞEKİLDE DOLANDIRILDI Kİ...

S.O.'nun kargo bilgilerini şahıs ile paylaşması ile şüpheli şahıs kargo firmasına giderek kendini S.O.'nun kuzeni olarak tanıttı. Cep telefonunu teslim alan şahıs, S.O.'ye ödeme yapmadan kayıplara karıştı.


Şüpheli şahsa ulaşamayan S.O. polise giderek şikayette bulundu. Şüpheli şahsın tespiti ve teminine yönelik çalışma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN