Hortum paniği! Gören telefona sarıldı

Soğuk ve yağışlı hava tüm yurtta etkisini göstermeye devam ediyor. Mersin’in batı ilçelerinde sağanak yağış ve dolu etkili olurken Akdeniz'de oluşan hortum panik yarattı. Gören telefona sarıldı.

Mersin’in batı ilçelerinde sağanak yağış ve dolu etkili olurken Akdeniz’de de hortum çıktı. Bölgede gece başlayan yağışlar tüm gün etkisini artırarak devam etti. Erdemli'de dolu yağışı yaklaşık 10 dakika sürdü. Gülnar ilçesine bağlı Büyükeceli Mahallesi’nde Akkuyu Nükleer Santrali’nin bulunduğu bölgede ise şiddetli dolu yağdı.

ddddd.jpg

Akdeniz’de ise çıkan hortum panik yarattı. Silifke'de görülen hortum, panik yaratırken vatandaşlar o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Bölgede yağışların Perşembe ve Cuma günleri hafiflemesi bekleniyor.

ggggffff.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN