Hazine arayan definecilere jandarma şoku! Suç üstü yakalandılar

Hazine arayan definecilere jandarma şoku! Suç üstü yakalandılar

Hazine arayan definecileri jandarma suç üstü yakaladı! Kaçak kazı yapan iki defineci yakayı ele verdi! Pek çok eşya ele geçirildi...

Bartın'ın Merkez Kocareis köyünde ormanlık alanda hazine aramak amacıyla kaçak kazı yapan 2 kişi, jandarma ekipleri tarafından suç üstü yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir ihbar üzerine harekete geçerek ormanlık alanda yasadışı kazı yapan şahısları tespit etti.

HEM SUÇ ÜSTÜ YAKALANDILAR, HEM DE ALETLERİ KAPTIRDILAR

Yapılan çalışmalar neticesinde, kayalık bir bölgede define arayışında olan 2 kişi suçüstü yakalandı. Şahısların ellerindeki kazma, kürek, çekiç, tokmak gibi kazı malzemelerinin yanı sıra bir adet elektronik metal el detektörü de ele geçirildi.

Jandarma ekiplerini karşılarında gören define arayıcıları, anında şaşkınlık yaşadı. Gözaltına alınan şahıslar hakkında adli işlemler başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN