Ev sahibine isyan edip binaya pankart astı: Bu binanın temeli...

Ev sahibine isyan edip binaya pankart astı: Bu binanın temeli...

Elazığ’da bir vatandaş yağmur sularının kayınvalidesinin oturduğu bodrum katta birikmesine isyan etti. Vatandaş, ev sahibinin yaptırmamasından dolayı çareyi pankart asmakta buldu.

Elazığ’da ismi öğrenilmeyen bir vatandaşın, kayınvalidesinin oturduğu binaya astırdığı pankart şaşkınlık yarattı. Sürsürü Mahallesi'nde bir binada, yağmur yağmasının ardından yağmur suları bodrumda birikmeye başladı.

BİNAYA PANKART ASTIRDI

Ev sahibinin konuyla ilgilenmediğini söyleyen vatandaş durumdan bırakarak ilginç bir yönteme başvurdu. Vatandaşın binanın dışına astığı pankart dikkat çekti.

tttttrrrr.jpg

Öfkeli vatandaş vinç yardımı ile binanın dış kısmına, "Bu binanın temeli yağmur suyu almaktadır, burada oturulması risklidir, inanmayan bakabilir" yazısı asarak duruma tepkisini gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN