Ekmek arası makarna satışı başladı: Fiyatı şoke etti! Sosyal medyada viral oldu

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, lokantada ekmek arası makarna satılması ilgi odağı oldu. Ekmek arası makarnanın fiyatı da büyük şaşkınlık uyandırdı. İşte detaylar...

Bir restoranda 300 TL'ye ekmek arası makarna satıldığı iddiası, sosyal medyada en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu.

Videoda, normal bir sandviç gibi görünen ancak içinde makarna bulunan yiyeceğin, ekmek arası yapılarak sunulması ve fiyatının yüksek olması, kullanıcıların tepkisine neden oldu.

EKMEK MAKARNA 300 TL'DEN SATILIYOR

Yeniçağ'da yer alan habere göre, özellikle ekonomik sıkıntılar yaşanan dönemlerde, bu tarz lüks ve pahalı yiyeceklerin tüketilmesi eleştiri topluyor. Fakat bazıları da bu tarz ürünlerin gastronomi anlamında yenilikçi ve yaratıcı olabileceğini savunuyor.

ekmek-arasi-makarna-fiyati-ne-kadar.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN