Ege, Akdeniz tatili geride kalacak! Bembeyaz kumları masmavi suyu Yunan tatilini aratmıyor! Hem ucuz hem de İstanbul'a yakın

Türkiye'de tatil denildiğinde akla ilk olarak Ege ve Akdeniz tatile gelirken herkes burayı gözden kaçırıyor. Bembeyaz kumları ve masmavi suyun gökyüzü ile buluştuğu cennet tatil beldesi herkesin favori tatil adresi olacak. Uygun fiyatlı mükemmel bir tatil yapmak isteyenlerin tercihi burası olacak.

Yaz tatili denildiğinde herkesin aklına ilk olarak Ege ve Akdeniz gelirken kimse buranın bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmiyordu. Bembeyaz kumların masmavi deniz suyu ile birleştiği ve gökyüzünün adeta dans ettiği bu yer sizin de favori tatili beldeniz olacak. İstanbul'a son derece yakın olan bu yer hem de uygun fiyatlı tatilin adresi oluyor.

TATİLİN YENİ ADRESİ KUMCAĞIZ

Antalya ve Muğla tatilini geride bırakacak bu tatil İzmit'in Kandıra ilçesinden geliyor. En güzel plajlardan birini kendine saklayan Kandıra ilçesi Kumcağız Plajı ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Dünyaca ünlü plajlardan daha güzel olmasına rağmen herkesin gözden kaçırdığı Bu mekan Yunan tatillerini aratmıyor.

Mavi Bayrak Türkiye | TÜRÇEV | Türkiye Çevre Eğitim Vakfı

Herkesin daha havalı olduğunu düşündü Ege ve Akdeniz tatillerinin yanı sıra Yunan havası estirecek İzmit Kumcağız Plajı bu yılki favori adresiniz olacak.

620 METRE UZUNLUĞUNDA

Kandıra ilçesinin en güzel plajlarından biri olarak karşımıza çıkan Kumcağız Plajı, 620 metre uzunluğunda olmakla birlikte 20 - 40 metre genişliğindedir. Plajda vatandaşlara yönelik verilen hizmetler dikkat çekerken WC, otopark, bisiklet park alanı, gölgelik, soyunma kabini, cankurtaran ve sağlık hizmetleri, duş alma ve güneşlenme alanları, güvenli denize girme sahası, plaj temizlik hizmetleri bulunurken plajda engelli vatandaşlara yönelik hizmetler de yer alıyor.

Kandıra'nın mavi bayraklı plajları tatilcileri bekliyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN