Diyarbakır'da operasyon! Tutuklamalar var

Diyarbakır'da operasyon! Tutuklamalar var

Diyarbakır’da fizyoterapi merkezi, güzellik ve masaj salonu ismiyle yer açarak fuhuş yapan çeteye operasyon düzenlendi. 10 şüpheli gözaltına alındı. 7'si tutuklandı. 10 milyon 700 bin TL değerindeki taşınır ve taşınmazlarına el konuldu.

Diyarbakır emniyeti fizyoterapi, güzellik ve masaj salonu merkezi adı altında fuhuş yaptıkları belirlenen şüpheli ve adresler 2 ay takibe alındı. Polis, internet üzerinden reklam veren masaj salonlarının telefonda şifreli konuşarak müşterilerine randevu verdiğini tespit etti.

TUTUKLAMALAR VAR

10 kişinin gözaltına alındığı "baypas" operasyonunda, 7 şüpheli emniyet işlemlerinin tutuklandı. Güzellik ve masaj salonları mühürlenerek kapatıldı, yüksek miktarlarda idari para cezası uygulandı.

10 MİLYON 700 BİN TL

Şüpheli şahısların "fuhşa teşvik”, “aracılık veya yer temin etmek" olayı ile ilgili olarak; incelemesi yapılan kişilerin, tapu müdürlükleri, sigorta kayıtları, banka hesap hareketleri, şirket varlıkları, şans oyunlarından gelir elde edip edilmediği, deniz ve hava taşıtı bulunup bulunmadığı, kripto varlıkları, MASAK ve Gelir İdaresi kayıtları araştırılmış, yapılan araştırma sonucu aklama suçuna karıştığı değerlendirilen 6 şüphelinin; 3 adet dairesine, 3 adet aracına, 1 taksi plakasına, 13 adet banka hesabına toplam 10 milyon 700 bin TL değerindeki taşınır ve taşınmazlarına el konuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN