Dalında dolar gibi değerleniyor! Fındık fiyatlarına bir zam dalgası daha yolda: Üretici fındık değil altın toplayacak

Dalında dolar gibi değerleniyor! Fındık fiyatlarına bir zam dalgası daha yolda: Üretici fındık değil altın toplayacak

Fındık fiyatlarının serbest piyasadaki artışı hız kesmeden devam ediyor. Sezonu 65 liradan açan fındığın kilosu Ordu’da o fiyattan işlem görmeye başladı. İşte, fındık fiyatlarındaki son durum…

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, serbest piyasada fındık fiyatının kademeli olarak yükselişe devam ettiğini belirtti.

5 LİRA BİRDEN ZAMLANDI

Sezonu 65 liradan açan fındık fiyatlarındaki yükselişin sürdüğünü söyleyen Soydan, geçtiğimiz hafta 120 liradan işlem gören fındığın fiyatında 5 lira birden artış olduğunu aktardı.

findik.jpg

Soydan 50 randımanlı fındığın fiyatının serbest piyasada 125 liraya dayandığını söyleyerek, "Aslında bu fiyatlar beklediğimiz fiyatlar. Önümüzdeki günlerde serbest piyasada oluşan bu rakamların bir miktar daha artacağını tahmin ediyoruz." İfadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN