CHP'den Özel Harekat Başkanına el öpme tepkisi: Bu ülke daha çok 15 Temmuz’lar yaşamaya gebe

CHP'den Özel Harekat Başkanına el öpme tepkisi: Bu ülke daha çok 15 Temmuz’lar yaşamaya gebe

MHP Lideri Bahçeli, 15 Temmuz'da darbe girişimi sırasında bombalanan ve 51 polisin şehit olduğu Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz Bahçeli'nin elini öptü. Karadeniz'in Bahçeli'nin elini öpmesi tepki çekti. CHP'li Murat Bakan, "Bu emniyet müdürü derhal emekli edilmelidir. Polis, asker el öpmeye başlarsa bu ülke daha çok 15 Temmuz’lar yaşamaya gebedir" şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişimi sırasında bombalanan ve 51 polisin şehit olduğu Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyareti sırasında Bahçeli'yi Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz ve beraberindeki heyet karşıladı. Karadeniz, karşılama sırasında Devlet Bahçeli'nin elini öptü.

CHP İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, Özel Harekat Başkanı Karadeniz'in Bahçeli'nin elini öpmesine tepki gösterdi. Bakan, sosyal medya hesabından "Bu emniyet müdürü derhal emekli edilmelidir. Polis, asker el öpmeye başlarsa bu ülke daha çok 15 Temmuz’lar yaşamaya gebedir" dedi.

Bakan'ın açıklaması şöyle:

"Devlet Bahçeli'nin elini öpen şahıs EGM Özel Harekat Daire Başkanı Süleyman Karadeniz

Üzerindeki o üniforma Türkiye Cumhuriyeti Devletini temsil eder.

Devletin Polisi, askeri bir siyasi parti liderinin elini eteğini öpmez, önünde de eğilmez.

Türk polisi, askerinin başı her zaman diktir.

Polis, asker el öpmeye başlarsa bu ülke daha çok 15 Temmuz’lar yaşamaya gebedir.

Bu emniyet müdürü derhal emekli edilmelidir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN