İsrail güçleri gece boyu Gazze'yi bombaladı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail güçleri gece boyu Gazze'yi bombaladı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail güçlerinin gece boyu Gazze Şeridi’nin çeşitli noktalarına düzenlediği hava ve topçu saldırılarında en az 12 kişinin hayatını kaybettiği, 18 kişinin ise yaralandığı kayıtlara geçti. 10 aydır devam eden saldırılarda ise 40 bin kişi İsrail güçleri tarafından katledildi.

Filistin haber ajansı WAFA’nın aktardığı bilgiye göre, saldırılar özellikle güneydeki Han Yunus kenti ile orta kesimdeki Nusayrat Mülteci Kampı’na odaklandı. Han Yunus’un batısındaki El-Emel Mahallesi’nde bir eve düzenlenen hava saldırısında 2’si çocuk, 1’i kadın olmak üzere toplam 9 kişi yaşamını yitirdi, 15 kişi yaralandı.

yeni-proje-8.jpg

Ayrıca, Cura el-Lut ve Et-Tahliye bölgelerinde topçu ateşiyle gerçekleştirilen saldırılarda bazı Filistinlilerin yaralandığı belirtildi.

yeni-proje-7-001.jpg

Nusayrat Mülteci Kampı’nın kuzeyindeki bir okula insansız hava aracıyla (İHA) düzenlenen saldırıda ise 3 Filistinli yaralandı. Aynı kampta, Ayn Calut sitelerindeki bir daireye yapılan saldırıda da 3 kişi hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN