150 liralık borç tartışmasında silahlar konuştu: 2 kişi vuruldu

150 liralık borç tartışmasında silahlar konuştu: 2 kişi vuruldu

İzmir'de 14 yaşındaki iki çocuk arasında 150 lira borç için çıkan kavgaya ağabeyleri dahil olunca tartışma büyüdü. Silahlı kavgaya dönüşen olayda 2 kişi vurularak yaralandı.

Akılalmaz olayın adresi İzmir'in Karabağlar ilçesine bağlı Umut Mahallesi 3820/1 Sokak. Edinilen bilgilere göre; saat 21.00 sıralarında 14 yaşındaki iki çocuk arasında 150 liralık borç nedeniyle kavga çıktı. Çocukların ağabeyleri Ş.G. (20) ile R.Y.'nin (30) dahil olmasıyla olay silahlı kavgaya dönüştü.

150 LİRA BORÇ İÇİN İKİ KİŞİYİ VURDU

Ş.G. elindeki tabancayla ateş açarak F.K.'yi (25) karnından, R.Y.'yi ise bacağından yaraladı. Ş.G. suç aletiyle olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yaralıları, ilk müdahalenin ardından ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

HER YERDE ARANIYOR

Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken, polis ekipleri 150 lira alacak için iki kişiyi tabancayla vuran Ş.G.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN