Askeri helikopter yağ kaçağı nedeniyle acil iniş yaptı

Askeri helikopter yağ kaçağı nedeniyle acil iniş yaptı

Isparta'da içinde 5 mürettebatın bulunduğu askeri helikopter havalandıktan bir süre sonra yağ kaçağı nedeniyle Burdur Gölü kıyısına zorunlu iniş yaptı. Mürettebattan kimsenin yaralanmadığı öğrenildi.

Isparta'da Kara Havacılık Okul Komutanlığına bağlı UH-1 tipi helikopterde, havalandıktan bir süre sonra yağ kaçağı olduğu tespit edildi. İçerisinde 5 mürettebat bulunan askeri helikopter dün saat 22.00 sıralarında kentin Keçiborlu ilçesin bağlı Ardıçlı Köyü sınırları içindeki Burdur Gölü kıyısına zorunlu iniş yaptı.

9003661.jpg

İniş sırasında mürettebattan yaralanan olmazken helikopterde de hasar olmadığı öğrenildi. Haber verilmesi üzerine bölgeye teknik ekip ve jandarma ekipleri gelerek helikoptere göl kenarındaki arazide müdahale etti.

9003662.jpg

Mürettebat bölgeden tahliye edilirken, helikopterin çevresinde de güvenlik kordonu oluşturuldu. Helikopterin alandan kaldırılması için çalışma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN