Anadolu Efes oyuncusu Stanley Johnson'un evi kurşunlandı

Anadolu Efes oyuncusu Stanley Johnson'un evi kurşunlandı

İstanbul Kağıthane'de dehşet veren bir olay yaşandı. Anadolu Efes'in yıldız oyuncusu Stanley Johnson, Euroleague'de Fenerbahçe ile oynadıkları maçın ardından evine döndüğünde korkunç bir sürprizle karşılaştı. Yaşadığı rezidansın 20. katındaki dairesinin camlarına iki kurşun isabet etti. Olay sırasında evde bulunan Johnson, duyduğu sesler üzerine hemen polisi aradı. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı.

İstanbul Kağıthane'de Anadolu Efes'in sevilen oyuncusu Stanley Johnson, Euroleague maçının ardından evinde güvenliğini hiçe sayan bir saldırıyla karşılaştı.

Olay, dün gece geç saatlerde Kağıthane'deki lüks bir rezidansın 20. katında meydana geldi. Evine dönen Johnson, dairenin camına isabet eden iki kurşunun sesiyle büyük bir şok yaşadı. Yaşananların ardından hemen polisi arayan Johnson, güvenlik güçlerinin olay yerine gelmesiyle rahat bir nefes aldı.

İlk incelemelere göre, üçüncü bir kurşun da bir alt kattaki daireye isabet etti. Polis ekipleri, olay yerinde detaylı inceleme yaparak çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı. Saldırının nedeni ve faili henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN