AJet ucuz bilet kampanyasını duyurdu! Biletler 9 Eurodan satışta: Çok kısa bir süre için geçerli

AJet ucuz bilet kampanyasını duyurdu! Biletler 9 Eurodan satışta: Çok kısa bir süre için geçerli

AJet düzenlediği ucuz bilet kampanyası ile yolcularına yeni fırsatlar sunuyor. Çok kısa bir süre için geçerli olan kampanya kapsamında biletler 9 Eurodan satışta. İşte detaylar…

AJet, yeni bir kampanya ile yolcularına büyük fırsatlar sunuyor. Bu kampanya kapsamında, 25-26 Temmuz 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 16 Eylül 2024 – 27 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat etme imkanı sağlanıyor. Yurt dışı uçuşlar için biletler 9 Euro + vergilerden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

ÖNE ÇIKAN AVANTAJLAR

AJet'in yeni kampanyası, Türkiye çıkışlı tek yön biletler için 9 USD + vergiler, gidiş-dönüş biletler için ise 18 USD + vergiler olarak özel fiyatlar sunuyor. Türkiye'ye varış noktaları için ise tek yön biletler 9 EUR + vergiler, gidiş-dönüş biletler 18 EUR + vergilerden temin edilebilir.

ajet-ucuz-bilet-kampanyasi-1.jpg

DESTİNASYONLAR VE ULAŞILABİLİRLİK

Kampanya kapsamında Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova ve Sırbistan gibi birçok ülkeye uygun fiyatlarla seyahat imkanı sağlanıyor. Bu sayede seyahat severler farklı kültürleri keşfetme şansını yakalıyorlar.

KOLTUK SAYISI VE KAMPANYA SÜRESİ DETAYLARI

AJet'in bu kampanyası kapsamında toplamda 175.000 adet koltuk sunulmaktadır. Kampanya, belirtilen tarihler arasında gerçekleştirilecek seyahatler için geçerli olup, geniş bir destinasyon yelpazesi sunarak yolculara esneklik sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN