AJet gemileri yaktı! Uçak biletleri 9 EUR/USD, kapış kapış gidiyor

AJet gemileri yaktı! Uçak biletleri 9 EUR/USD, kapış kapış gidiyor

Ucuza bilet almak isteyenlere AJet’ten görülmemiş kampanya! Şirket, yurt dışına gitmek isteyen müşterilerine 9 EUR/USD + vergilerden başlayan indirimli uçak biletleri satışa çıkardı. İşte detaylar

Indirimli uçak bileti kampanyası 14 ülke için geçerli olacak ve toplamda 175.000 koltukta geçerli olacak. 16 Eylül 2024 00.00 (Dahil) – 27 Mart 2025 23.59 (Dahil) tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerli olan kampanyanın biletleme dönemi yarın saat 23.59’da sona erecek.

AJET’TEN GÖRÜLMEMİŞ KAMPANYA

AJet, müşterilerine Türkiye çıkışlı tek yön biletler için 9 USD + vergiler, gidiş-dönüş biletler için 18 USD + vergiler; Türkiye varışlı tek yön biletler için 9 EUR + vergiler, gidiş-dönüş biletler için 18 EUR + vergilerden oluşan avantajlı fiyatlarla bilet alma imkanı sunuyor.

Kampanya kapsamında olan yurt dışı noktaları şunlar:

Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova ve Sırbistan.

AJet, kampanya kapsamında alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik işlemlerinde orijinal bilet kurallarının geçerli olacağını belirtti. Ancak bu kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemeyecek.

Seyahatseverler, AJet’in ucuza bilet kampanyasından faydalanarak ekonomik ve keyifli bir seyahat deneyimi yaşama fırsatını kaçırmamalıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN