Adana'da akılalmaz olay: Annesini bıçaklayıp bastonla boğarak öldürdü

Adana'da akılalmaz olay: Annesini bıçaklayıp bastonla boğarak öldürdü

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, bir adam annesini vahşice öldürdü. Edinilen bilgilere göre, 45 yaşındaki Haceli A., annesi 75 yaşındaki Nimet Araz ile arasında yaşanan bir tartışmanın ardından cinnet getirdi. Haceli A., annesinin eşine hakaret ettiğini iddia ederek önce bıçakla, ardından da bastonla annesine saldırdı. Ağır yaralanan Nimet Araz olay yerinde hayatını kaybetti.

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde dehşet veren bir olay yaşandı. 45 yaşındaki Haceli Araz, annesi 75 yaşındaki Nimet Araz'ı önce bıçakladı, ardından bastonla boğarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, olay ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Haceli A. (45) annesi Nimet Araz (75) ile eşine hakaret ettiği gerekçesiyle tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Cinnet getiren Haceli A., annesini bıçakladı. Bıçağın kırılması üzerine şahıs, yaralı annesini bastonla boğarak öldürdükten sonra 112’yi arayıp annesini öldürdüğü ihbarında bulundu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının öldüğünü belirlerken, polis şüpheliyi gözaltına aldı. Yaşlı kadının cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Çiftçilik yapan şüphelinin 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN