Sunucu Cansu Canan Özgen 450 bin TL dolandırıldı

Sunucu Cansu Canan Özgen 450 bin TL dolandırıldı

Sunucu Cansu Canan Özgen, dolandırıcıların hedefi oldu. Kendisini banka görevlisi olarak tanıtan bir kişi tarafından aranan Özgen, dolandırıcıların tuzağına düşerek hesabından 450 bin TL kaybetti.

Sunucu Cansu Canan Özgen, telefon üzerinden dolandırıldı. Olay, geçtiğimiz Aralık ayında yaşandı. Banka numarasına benzeyen bir hattan aranan Özgen, arayanın ısrarları üzerine hesabındaki güvenlik işlemlerini onayladı. Ancak bu işlemler, dolandırıcıların hesabına 450 bin lira para transferine yol açtı. Durumu fark eden Özgen, hemen bankayı arayarak durumu bildirdi.

10 YIL HAPİS İSTENİYOR

Sabah'tan Armağan Yılmaz'ın haberine göre; ünlü sunucu, hesaplarına bloke konulmasının ardından savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu. Özgen ifadesinde, kişilik haklarına yönelik saldırı düzenlendiğini, maddi ve manevi zarara uğratıldığını belirtti. Başlatılan soruşturma sonrası şüpheli Mustafa A. yakalanarak gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mustafa A.'ya "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN