2 saat sonra başlayacak! Meteoroloji o illeri uyardı: Akşam saatlerine kadar devam edecek

2 saat sonra başlayacak! Meteoroloji o illeri uyardı: Akşam saatlerine kadar devam edecek

Meteoroloji o illeri uyardı! Yerel kuvvetli yağışlar bu kez o illerde etkisini gösterecek! 2 saat sonra başlayacak, akşam saatlerine kadar devam edecek! İşi olmayan evden çıkmasın...

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, bugün öğle saatlerinden itibaren Denizli’nin doğusu ve Afyonkarahisar’ın güney kesimlerinde yerel kuvvetli yağışların beklendiğini duyurdu. Bu bölgelerde meydana gelecek gök gürültülü sağanak yağışların, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara yol açabileceği uyarısında bulunuldu.

SAAT 13.00'TEN İTİBAREN ETKİLİ OLACAK

Yapılan son değerlendirmelere göre, beklenen yerel kuvvetli yağışların bugün saat 13.00’ten itibaren başlayıp akşam saat 20.00 civarında etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji yetkilileri, bu süre zarfında vatandaşların ve ilgili kurumların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN