Fenerbahçe'nin Braga maçı ilk 11'i belli oldu

Fenerbahçe'nin Braga maçı ilk 11'i belli oldu

Avrupa Ligi'nde bu akşam Portekiz ekibi Braga ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu. Avrupa Ligi maçlarında Fabiano'yu oynatan Pereira, bu maçta kaleyi Volkan Demirel'e emanet etti.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında bu akşam 20.00'de İstanbul Ülker Stadyumu'nda Portekiz temsilcisi Sporting Braga ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin ilk 11'i açıklandı.

Avrupa maçlarında kaleci Fabiano'ya forma veren teknik direktör Vitor Pereira, Braga maçında ise Volkan Demirel'e şans verdi. Nani ve Gökhan Gönül'ü de bu maçta yedek bekleten Pereira'nın ileri uçtaki tercihi Hollandalı golcü Robin van Persie oldu.

İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Caner, Alves, Kjaer, Şener, Mehmet Topal, Josef, Ozan, Volkan Şen, Alper, Van Persie

Yedekler: Fabiano, Hasan Ali, Fernandao, Meireles, Nani, Kadlec, Gökhan Gönül

16-03/10/2016-03-10-19-02-46.png

Braga ise şu 11'le sahaya çıkacak: Matheus, Baiano, Ricardo Ferreira, Andre Pinto, Marcelo Goiano, Luiz Carlos, Nikola Vukcevic, Josue, Rafa Silva, Wilson Eduardo, Ahmed Hassan

Yedekler: Marafona, Boly, Djavan, Pedro Santos, Alan, Mauro

16-03/10/2016-03-10-19-03-21.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN