Fenerbahçeli eski futbolcu Pierre Van Hooijdonk'tan Robin Van Persie'ye eleştiri

Fenerbahçeli eski futbolcu Pierre Van Hooijdonk'tan Robin Van Persie'ye eleştiri

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Pierre van Hooijdonk vatandaşı Robin van Persie'yi eleştirirken, Beşiktaş'tan ise övgü dolu sözlerle bahsetti.

Geçmişte Fenerbahçe forması giyen Hollandalı yıldız Pierre van Hooijdonk Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Van Hooijdonk vatandaşı Robin van Persie'yi eleştirirken Beşiktaş'tan övgüyle bahsetti.

VAN PERSIE'YE AĞIR ELEŞTİRİLER

İlk olarak son oynanan Fenerbahçe - Kayseri maçını değerlendiren Hollandalı futbol adamı "Maçta sadece golü gördüm, golü atan (van Persie) için baya pozisyon gerekiyordu" dedi.

Van Persie'nin Fenerbahçe'deki dönemine "Süper diyemiyoruz" şeklinde konuşan Hooijdonk "Dün başka programda sordular, biliyorsunuz 2014 Dünya Kupası'nda kendisiyle bazı problemler yaşadık. Bu sıkıcı bir durum, çünkü ne söylesem aslında farketmiyor herkes onu o olaya bağlıyor. Ama yapacak bir sey yok, ben sadece gördügümu anlatıyorum. Şimdiye kadar hiç formda olduğunu görmedim" şeklinde konuştu.

16-03/16/ergjk.jpg

BU SEZON BEŞİKTAŞ'IN ŞANSI BÜYÜK

"Bu sezon Besiktaş'ı takip ediyor musun?" sorusuna ise Hooijdonk "Evet, öncelikle ben Fenerbahçeliyim ama bu sezon Besiktaş'ın şansının büyük olduğunu düşünüyorum. Ben Beşiktaş'a karşı sempati duyuyorum. Ezeli rakiplerinden daha az bütçeyle güzel bir takım kurdular. Hem gençlere hem de tecrübeli ve iyi yabancılara yaptılar. Aldıkları oyuncular hep yükseliş gösterdi" dedi.

Sporcope'un haberine göre, Beşiktaş'ın yeni stadı ile ilgili de görüş belirten Hollandalı futbol adamı "Stat çevresi benim için İstanbul'un en güzel yeri. Ben İstanbul'a gittiğimde Avrupa Yakası'nda kalırım. Bittiğinde çok güzel olacak" diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN