Ucuz bulan alsın! Mutfağın olmazsa olmazına büyük zam: Bu fiyatlar çayı şekersiz içirir

Ucuz bulan alsın! Mutfağın olmazsa olmazına büyük zam: Bu fiyatlar çayı şekersiz içirir

Ülke genelinde zamlarla mücadele sürerken mutfağın vazgeçilmezlerinden biri olan şekere yeni bir zam geldi. Türk Şeker tarafından yapılan açıklamaya göre yeni fiyat listesi belli oldu. O tarihten itibaren artık eski fiyata alamayacaksınız. İşte detaylar…

Halk TV’de yer alan bir habere göre, şeker fiyatlarına zam geldi. Türk Şeker Tarafımdan yapılan açıklamada yüzde 5 5 oranında yeni bir zammın yapıldığı öğrenildi. Öte yandan şirket tarafından yayımlanan fiyat listesine göre daha önce yapılmış olan indirimin hemen ardından yeni zammın gelmesi görenleri şaşırttı.

yeni-proje-36.jpg

O TARİHTEN İTİBAREN YENİ FİYAT LİSTESİ

16 Temmuz 2024 tarihinden itibaren tüm fabrika ve kiralık depolardan KDV hariç 32,00 TL/kg üzerinden %7,81 indirimli KDV hariç 29,50 TL/kg fiyatla şeker satışı yapılacak.

Öte yandan Genel Bütçeli İdarelere (askeriye vb.) ise KDV hariç 32,00 TL/kg üzerinden %6,87 indirimli KDV hariç 29,80 TL/kg fiyatla satış yapılacak.

capture-20240708161159530.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN