SPK onayladı: 2 yeni şirket halka arz ediliyor

SPK onayladı: 2 yeni şirket halka arz ediliyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yerli yatırımcılara yeni bir fırsat sundu. SPK, Özata Denizcilik Sanayi ve Ticaret AŞ ile Cem Zeytin AŞ'nin halka arz başvurularını onayladı. Bu karar ile birlikte iki şirketin hisseleri, yakın zamanda borsada işlem görmeye başlayacak.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Özata Denizcilik Sanayi ve Ticaret AŞ ile Cem Zeytin AŞ'nin halka arzına ilişkin önemli bir karara imza attı. SPK'nın haftalık bültenine göre, Özata Denizcilik'in mevcut sermayesi 71,35 milyon TL'ye çıkarılacak ve 13,35 milyon TL'lik pay halka arz edilecek. Bu paylar, 1 TL nominal değerli olmak üzere 105 TL sabit fiyatla yatırımcılara sunulacak.

Benzer şekilde, Cem Zeytin AŞ'nin sermayesi 402 milyon TL'ye yükselecek ve 100 milyon TL'lik pay halka arz edilecek. Bu paylar da 1 TL nominal değerli olmak üzere 15,30 TL sabit fiyatla satılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN