Dolar ve euro zirveye yakın seyrediyor!

Dolar ve euro zirveye yakın seyrediyor!

Seçimin ardından alınan bir dizi ekonomi kararları sonrası piyasalarda başlayan yükseliş tam gaz devam ediyor. Dolar/TL, piyasaların açık olduğu saatte 30,63 TL'ye kadar yükselerek tarihi seviyeye yakın seyrediyor. Euro ise, TL karşısında 33,30 seviyesinde bulunuyor.

Döviz kurlarında tırmanış sürüyor. Döviz kurlarının haftaya yükselişle başlamasında Fed'in faiz kararı ve Orta Doğu'daki İsrail-Filistin hattında yaşanan çatışmalar etkili oluyor. Amerikan Merkez Bankası Fed, politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu.

Eylül 2023'ten itibaren kademeli yükselişine devam eden dolar/TL güne 30,63 seviyesinde başladı. Euro/TL ise zirveye yakın seyrederken güne 33,30 seviyesinden başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN