Şaka değil gerçek fiyat! Belediye başkanı duyurdu: ‘Sözümüzü tuttuk, ekmek artık 1 TL’den satışta’

Şaka değil gerçek fiyat! Belediye başkanı duyurdu: ‘Sözümüzü tuttuk, ekmek artık 1 TL’den satışta’

O belediyeden vatandaşa tam destek bir satış haberi geldi. 2019 yerel seçimlerinde verdiği sözü tutan belediye başkanı müjdeli haberi verirken, bu fiyat şaka değil gerçek fiyat oldu. İşte ekmeğin 1 TL’den satışa çıktığı o ilimiz…

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, 2019 seçimlerinde verdiği sözünü yerine getirdi. 31 Mart 2024 itibarıyla göreve gelen Başkan Özel, YESAŞ ekmeğinin fiyatını 1 TL olarak belirledi ve bu uygulama başlamış durumda. Yeni uygulama, Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Kültür Merkezi bahçesinde gerçekleştiriliyor.

İNDİRİMLİ EKMEK SATIŞI SINIRLAMAYLA UYGULANACAK

Her gün saat 11.00 ile 13.00 arasında ekmekler 1 TL’den satışa sunulacak. Ancak, sosyal dengeyi korumak amacıyla 1000 adet ekmek ile sınırlı bir satış yapılacak. Ayrıca, her kişi en fazla 2 ekmek alabilecek. Bu sınırlamalar, daha fazla vatandaşın bu fırsattan yararlanmasını sağlamayı hedefliyor.

bursa-yenisehir-belediyesinde-ekmke-1-tl.jpg

BAŞKAN ERCAN ÖZEL’DEN AÇIKLAMALAR

Başkan Ercan Özel, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin en ucuz ekmeğini vatandaşlarımızın hizmetine sunarak, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz” dedi. Özel, “Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Kültür Merkezi bahçesinde bugünden itibaren her gün ekmek 1 TL’den satışa sunuldu. Böylece, yıllar önce verdiğimiz sözü de tutmuş olduk” şeklinde konuştu.

bursa-yenisehir-belediyesinde-ekmek-1-tl-1.jpg

Bu uygulama, Başkan Özel’in seçim dönemi vaatlerinden birini yerine getirmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor ve toplumsal barışı korumak adına atılmış bir adım olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN