Nissan'dan dev kampanya! 3 yaş üstünde büyük indirim başladı

Nissan'dan dev kampanya! 3 yaş üstünde büyük indirim başladı

Nissan Türkiye ağustos ayında geçerli olacak bir kampanya başlattı. Bu kampanya kaçmaz! 3 yaş üstünde büyük indirim başladı. Yetkili servislerin önü kuyruk olacak...

Nissan Türkiye, yaz tatili için uzun yollara çıkmayı planlayan sürücüler için Ağustos ayına özel avantajlı bir servis kampanyası başlattı. 3 yaş üstü Nissan modelleri için periyodik bakım, seçili yedek parça ve aksesuarlarında işçilik dahil %20 indirim ve peşin fiyatına 6 ay taksit imkanı sunuluyor. Bu özel kampanya, Bonus kredi kartlarına özel 6 taksit seçeneğiyle de dikkat çekiyor ve Ağustos ayı boyunca geçerli olacak.

UZMAN SERVİS HİZMETİ VE GÜVENCE

Nissan yetkili servislerinde geçerli olan bu kampanya ile 3 yaş üstü Nissan araç sahipleri, 31 Ağustos'a kadar işçilik dahil %20 indirimden faydalanabilirler. Kampanya, periyodik bakımın yanı sıra süspansiyon, debriyaj, fren disk ve balataları ile aksesuarlarda da %20 indirim sunuyor.

Kampanya hakkında daha detaylı bilgi almak ve randevu oluşturmak için Nissan Türkiye Mobil Uygulaması veya Nissan Türkiye'nin resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN