Ne alacaksanız 20 gün sabredin! Binlerce lira indirim: Telefondan, ayakkabıya, beyaz eşyaya her şeye dev indirim

Ne alacaksanız 20 gün sabredin! Binlerce lira indirim: Telefondan, ayakkabıya, beyaz eşyaya her şeye dev indirim

Alışveriş severlere müjdeli bir haber geldi. Alacaklarınızı almadan önce biraz daha bekleyin. Büyük indirimler alışveriş yapacakları bekliyor. İşte detaylar…

E-ticaret dünyasında en yoğun alışveriş dönemi resmen başladı. Ekim ayıyla birlikte başlayıp yıl sonuna kadar devam eden üç aylık süreç, dev kampanyalar ve büyük indirimlerle dolu olacak. Okul dönemi kampanyaları, 11 Kasım Bekarlar Günü, Black Friday’in Türkiye versiyonu olan “Efsane Cuma” ve “Şahane Cuma”, Siber Pazartesi ve yılbaşı indirimleriyle tüketiciler için alışveriş sezonu tam anlamıyla açılıyor. E-ticaret uzmanları, bu yıl da rekor seviyede alışveriş yapılacağını öngörüyor.

yeni-proje-002.jpg

1.3 TRİLYON TL’LİK HACİM BEKLENİYOR

Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucu CEO’su Cenk Çiğdemli, e-ticaret sektörünün bu son çeyrekten büyük beklentileri olduğunu dile getiriyor. Çiğdemli, “Yıllık e-ticaret hacminin yüzde 35’inin genellikle bu dönemde gerçekleştiğini görüyoruz. 2024'ün son çeyreğinde toplam ciro rakamının en az 1.3 trilyon TL (yaklaşık 38 milyar dolar) olmasını bekliyoruz. Ayrıca 3 milyar adet siparişle yeni bir rekor kırılabilir” dedi.

yeni-proje-1-001.jpg

TÜRKİYE E-TİCARET BÜYÜMESİNDE DÜNYADA 3. SIRADA

Çiğdemli’nin vurguladığı bir diğer önemli nokta ise Türkiye’nin e-ticaret sektöründe gösterdiği hızlı büyüme. İstanbul Ticaret Odası’nın yayınladığı rapora göre, Türkiye dünya genelinde e-ticaret büyüme hızında Tayland ve Güney Kore’den sonra 3. sırada yer alıyor. Türkiye’de haftada en az bir kez e-ticaret alışverişi yapan kullanıcı oranı yüzde 64,6. Ekonomik koşullar zorlasa da, online alışveriş Türkiye’de hızla artmaya devam ediyor.

yeni-proje-2-002.jpg

GÜVENLİ ONLİNE ALIŞVERİŞ İÇİN ÖNERİLER

Bu yoğun alışveriş döneminde güvenli bir alışveriş deneyimi yaşamak isteyen tüketiciler için Cenk Çiğdemli’den birkaç önemli tavsiye:

Kendi cihazlarınızı kullanın: Bilgisayar, tablet veya akıllı telefonla alışveriş yaparken kendi cihazınızı kullanmanız, güvenliği artıracaktır.

Açık Wi-Fi kullanmayın: Halka açık Wi-Fi noktalarından alışveriş yapmaktan kaçının, bu tür ağlar güvenli olmayabilir.

Kredi kartı veya sanal kredi kartı kullanın: Kredi kartı ile yapılan alışverişler, vadesiz hesaplarınızı korur. Sanal kredi kartları ise ek güvenlik sağlar.

Adres çubuğunu kontrol edin: Sahte siteler orijinal sitelere benzeyebilir, bu nedenle URL’yi dikkatle kontrol etmekte fayda var.

Güncel güvenlik yazılımları kullanın: İnternet güvenliği çözümlerinizin güncel olduğundan emin olun.

Hesap özetlerinizi kontrol edin: Yoğun alışveriş dönemlerinin ardından kredi kartı ekstrenizi gözden geçirmeyi unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN