Merkez'in rezervlerinde düşüş

Merkez'in rezervlerinde düşüş

Merkez Bankası rezervleri beşinci hafta üst üste azalarak devam etti. Toplam rezervler, 2 Şubat haftasında 1.71 milyar dolarlık bir düşüşle 137.16 milyar dolardan 135.44 milyar dolara geriledi.

Merkez Bankası rezervleri beşinci haftada da azalmaya devam ederek, döviz rezervlerinde düşüş yaşandı. Toplam rezervler, 2 Şubat haftasında bir önceki haftaya kıyasla 1 milyar 716 milyon dolar azalarak 135 milyar 443 milyon dolara geriledi.

Merkez Bankası'nın döviz rezervleri ise aynı dönemde 89,15 milyar dolardan 86,53 milyar dolara düştü. Haftalık olarak döviz rezervlerindeki azalma 2,62 milyar dolar olarak kaydedildi.

ALTIN REZERVLERİNDE ARTIŞ

Öte yandan, altın rezervlerinde ise artış yaşandı. Geçen hafta 48 milyar dolar olarak kaydedilen altın rezervleri, bu hafta 48,9 milyar dolara yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN