Fiyatını duyan yolunu değiştiriyor! Dört motorlu Mercedes Türkiye'de

Fiyatını duyan yolunu değiştiriyor! Dört motorlu Mercedes Türkiye'de

Alman devi Mercedes'in yeni modeli Türkiye'de satışa çıktı. Dört motorlu yeni modelin fiyatını görenler yönünü değiştiriyor. Son teknoloji ve üstün performansıyla, fiyatı da oldukça yüksek. İşte dört motorlu Mercedes...

BURAK ÖZTOPRAK

Elektrikli otomobil piyasasına yeni bir model daha eklendi. Türkiye'de satışa çıkan dört motorlu Mercedes tanıtıldı. Fiyatıyla dudak uçuklatan yeni model son teknoloji ve üstün performansıyla göz dolduruyor. İşte yeni Mercedes...

YÜKSEK FİYATIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Otomotiv dünyasının en ikonik modellerinden biri olan Mercedes G-Class, şimdi de elektrikli versiyonuyla Türkiye yollarında. Nisan ayında tanıtılan tamamen elektrikli G 580 EQ, ülkemizde 13,5 milyon TL gibi oldukça yüksek bir fiyatla satışa sunuldu. Bu fiyat, aracın lüks donanımı, güçlü performansı ve benzersiz off-road yeteneklerinin bir araya gelmesinden kaynaklanıyor.

800-mercedes-benzg580-eqtechnology-1.jpg

TEKNOLOJİNİN GÜCÜYLE DOĞAL ENGELLER AŞIYOR

Dört adet elektrik motoruyla donatılan G 580 EQ, 587 beygir güç ve 1164 Nm tork üretiyor. Bu sayede 3 ton ağırlığındaki bu dev SUV, 0'dan 100 kilometreye sadece 4,7 saniyede çıkabiliyor. Aracın en dikkat çekici özelliklerinden biri ise meşhur "tank dönüşü" hareketini gerçekleştirebilme yeteneği. Bu özellik, aracın dört tekerleğini bağımsız olarak kontrol edebilmesi sayesinde mümkün oluyor.

800-mercedes-benzg580-eqtechnology-4.jpg

GÜÇLÜ BATARYA VE UZUN MENZİL

G 580 EQ'nun kalbinde, 116 kWh kapasiteli bir batarya yer alıyor. Bu batarya, aracın tek şarjla 473 kilometre yol almasına olanak tanıyor. Ayrıca, 200 kW'lık DC şarj desteği sayesinde batarya, sadece 32 dakika gibi kısa bir sürede yüzde 10'dan yüzde 80'e doldurulabiliyor.

800-mercedes-benzg580-eqtechnology-3.jpg

OFF-ROAD'UN YENİ TANIMI

Mercedes G-Class EQ, sadece asfalt yollarda değil, aynı zamanda zorlu arazi koşullarında da kullanılabilecek şekilde tasarlanmış. Merdiven şasi, kalın çelik taban ve güçlü süspansiyon sistemi, aracın off-road performansını en üst düzeye çıkarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN