Chery'den kaçırılmayacak kampanya! Tiggo8 Pro Max’te büyük fırsat: Sınırlı sayıda

Chery'den kaçırılmayacak kampanya! Tiggo8 Pro Max’te büyük fırsat: Sınırlı sayıda

Çinli otomobil devi Chery'den dev kampanya başladı. Kampanyayı duyan müşteriler sipariş için sıraya girecek. Tiggo8 Pro Max modelinde kaçırılmayacak fırsat ayağınıza geldi. Bu kampanyadan sınırlı sayıda kişi faydalanacak. İşte kampanya detayları...

BURAK ÖZTOPRAK

Otomobil sahibi olmak isteyenler soluğu Chery sayfasında alıyor. Tiggo8 Pro Max ve daha birçok modelinde kaçırılmayacak kampanya duyuruldu. Lansmana özel fırsatlar sınırlı sayıda müşterileri bekliyor. İşte dev kampanya...

OTOMOBİL SAHİBİ OLACAKLARA BÜYÜK FIRSAT

Chery, Türkiye'deki müşterilerini sevindirecek yeni bir kampanya başlattı! Bu hafta duyurulan kampanyada Chery, popüler SUV modellerinden biri olan Tiggo8 Pro Max için bireysel müşterilere özel 300.000 TL'ye kadar kredi avantajı sunuyor. Faiz oranı ise sadece %2,49. Chery'nin bu dikkat çekici kampanyası, otomobil sahibi olmayı planlayanlar için büyük bir fırsat sunuyor.

chery-surus-deneyimi-2-scaled.jpg

LANSMANA ÖZEL FIRSATLAR

Chery, sadece Tiggo8 Pro Max modeliyle sınırlı kalmayarak, Omoda 5 Pro ve Tiggo7 Pro Max modellerinde de cazip kredi fırsatları sunuyor. Omoda 5 Pro ve Tiggo7 Pro Max için 150.000 TL'ye kadar %0,99 faiz oranıyla kredi sağlanırken, Tiggo8 Pro Max'te ticari müşterilere (tüzel ve şahıs şirketleri) özel %1,99 faiz oranıyla 300.000 TL kredi imkanı sunuluyor. Ancak bu kampanya, stoklarla sınırlı olup, bu hafta itibariyle katılımcı Yetkili Satıcılar'da geçerli olacak.

chery-turkiye.webp

FİYATLAR VE MODELLER

Chery’nin Türkiye pazarındaki lansmana özel 2024 model fiyatları da oldukça dikkat çekiyor:

  • OMODA 5 PRO Vision: 1.522.000 TL
  • OMODA 5 PRO Intelligent: 1.662.000 TL
  • OMODA 5 PRO Exceptional: 1.782.000 TL
  • TIGGO7 PRO MAX Intelligent: 1.681.000 TL
  • TIGGO7 PRO MAX Exceptional: 1.832.000 TL
  • TIGGO8 PRO MAX Intelligent: 1.912.000 TL
  • TIGGO8 PRO MAX Exceptional: 2.062.000 TL

Chery’nin sunduğu bu kredi ve kampanyalar, özellikle SUV tutkunları için büyük bir fırsat. Tüm detaylar ve fiyat listeleri için Chery Türkiye’nin internet sitesini ziyaret edebilir, hayalinizdeki aracı avantajlı fiyat ve kredi seçenekleriyle alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN